Voor 00:00 uur besteld de volgende werkdag verzonden.

Verzenden

Levertijd

Voor producten voor 00:00 uur besteld worden de volgende werkdag verstuurd. In verband met Covid-19 zijn de bezorgers erg druk en kan de levertijd langer zijn dan gebruikelijk.

Verzendkosten

Voor orders binnen Nederland betaal je €6,95 verzendkosten. Vanaf €50,00 is de verzending gratis. 
Voor orders buiten NL betaal je de verzendkosten achteraf dit verschilt per zending en land. Je krijgt hier na je bestelling een factuur van. 

Retouneren

Bij ons heb je altijd het recht om je bestelling binnen 14 dagen te retouneren. Je krijgt dan je volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten van ons terug. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht is het van belang dat je het product onbeschadigd , ongedragen en in de orginele verpakking naar ons terugstuurt. Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour.

Retourkosten

De kosten om je bestelling te retouneren zijn voor eigen rekening. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling (net als bij verzending) te retouneren door middel van Track & Trace pakket. Let op: het risico van verzending bij retounering is voor eigen rekening.

Hoe werkt retouneren ?

Vul het Retourformulier in en verstuur het artikel in orginele verpakking binnen 14 dagen retour naar Sii Bella Postweg 42 8181VJ Heerde. Als alles aan de retourvoorwaarden voldoet wordt uw bedrag geretouneerd.

Sii Bella behoudt zich het recht tot retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat ze gedragen, beschadigd of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.

Ruilen

Het is niet mogelijk producten bij ons te ruilen. Toch liever een ander product? Stuur je bestelling terug en bestel het nieuwe product via onze website.